Maasstraat 5 Arcen

Reparatie

Is er een wasmachine, wasdroger, inductiekookplaat, koelkast, inbouwapparatuur of ander huishoudelijk apparaat stuk? Dan wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer wasjes kunnen draaien, restjes in de vriezer doen of eten in de oven klaar kunnen maken. Voor snelle reparaties helpen onze ervaren monteurs u graag.

Winkelbedrijf Cup Arcen, gelegen ten noorden van Venlo, repareert vele soorten witgoedapparaten. Wij repareren zowel inbouw als vrijstaande apparatuur. Immers repareren is vaak goedkoper dan een nieuw apparaat kopen. Bij Winkelbedrijf Cup Arcen bent u aan het juiste adres voor elke reparatie! Wij leveren een goede en snelle service (eventueel ook buiten openingstijden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden). Op uw verzoek komen wij ook op locatie de situatie bekijken.

Onze deskundige monteurs kunnen aangezien ze jarenlange ervaring hebben, een eerlijk advies geven en repareren uw huishoudelijke apparaten zorgvuldig.

Vul onderstaand storingsformulier in en we helpen u zo snel mogelijk, ongeacht of uw apparaat bij ons gekocht is of niet.

Typenummer invullen

Onze monteur kan zich extra goed voorbereiden op een servicebezoek wanneer u op het storingsformulier het typenummer van uw apparaat invult. Eventueel benodigde onderdelen kan hij dan direct mee nemen, zo is uw huishoudelijke apparaat nog sneller gerepareerd. Hoe herkent u het typenummer?
Het typenummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/).

Waar vind ik het typeplaatje?

Bij een wasmachine zit het typeplaatje meestal aan de binnenkant van de deur. Het kan ook aan de rand van de deur of helemaal onderaan het apparaat zitten. Bij sommige vaatwassers zit het plaatje aan de achterzijde. Bij een wasmachine zit het typeplaatje meestal achter de deur of op de binnenkant van de deur. Vergeet ook niet om in de buurt van het scharnier te kijken. Vind je het typeplaatje niet? Dan kan het ook nog zijn dat het aan de achterkant of anders achter een klepje of bij de pomp filter  zit. Vergeet ook niet om de zijkanten van de wasmachine te bekijken hier kan het typeplaatje namelijk ook zitten.

Lukt het u desondanks niet om het juiste nummer te vinden? Bel dan gerust even naar 077-4737800, we helpen u graag.

Diagnose

Geeft u apparaat een storing aan? De monteur zal u na onderzoek (dit kan op locatie zijn) informeren welke kosten de reparatie met zich meebrengt. Als u er voor kiest het apparaat niet te laten repareren, dan bespreekt de monteur met u de opties. We adviseren u ook graag bij de aanschaf van een nieuwe was- of afwasmachine. Een deel van de totale kosten wordt in mindering gebracht mits u een nieuw apparaat aanschaft in onze winkel.

Wasmachine zelf repareren

In sommige gevallen is het mogelijk om witgoed zelf te repareren. Heeft u bijvoorbeeld al gekeken of de stroom goed is aangesloten en of de watertoevoer wel klopt?
Bekijk de veelvoorkomende storingen van witgoed om er achter te komen of zelf repareren een mogelijkheid is.
Twijfelt u of u het witgoed zelf kunt repareren? Neem dan contact op met onze gecertificeerde monteurs via onderstaand contactformulier of bel 077-4737800 dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Wegdoen

Is uw elektrisch apparaat niet meer te repareren? Gooi witgoed niet zelf weg, maar lever het apart in. Recyclen is beter voor het milieu. Door ze op de juiste manier weg te doen worden ze milieuvriendelijk verwerkt en worden onderdelen hergebruikt. Alle apparaten die op stroom of batterijen werken, kun je beter apart inleveren. Informeer naar de mogelijkheden bij onze monteur.

Aanvraag reparatie

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. U kunt ook bellen naar: 077-4737800.