Maasstraat 5, 5944 CA Arcen

Openingstijden
Helaas, we zijn momenteel gesloten
Openingstijden Cup Arcen

Welkom bij winkelbedrijf Cup Arcen

Huishoudelijke artikelen, speelgoed & witgoed!

Winkelbedrijf Cup Arcen

Winkelbedrijf Cup Arcen heeft huishoudelijke artikelen, speelgoed en witgoed in hun assortiment. Ook voor reparatie van huishoudelijke apparaten kunt u bij ons terecht. Tevens zit er een servicepunt van PostNL gevestigd in ons pand.

Assortiment Winkelbedrijf Cup Arcen

Cup Arcen is meer dan 115 jaar geleden begonnen. Het bedrijf begon als een smederij met daarbij een winkel in koloniale waren, ijzerwaren en gereedschappen.
Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne zaak in het centrum van Arcen, iets ten noorden van Venlo. Cup Arcen heeft steeds het assortiment
per generatie, inmiddels al de vierde, aangepast aan de wensen van de klant. Het assortiment bestaat inmiddels uit 3 hoofdgroepen met een uitgebreid en
divers aanbod van merken.

 • Huishoudelijke artikelen (Novy – Brabantia – Curver – Leifheit – Tomado – BK – Bourgini – Gero – Sola –Pyrex – Swiffer – Gouda)
  Met meer dan 4.000 producten is Novy dé complete winkel voor bijvoorbeeld schoonmaakartikelen, elektrische apparaten, serviezen, bestek, pannen, keukengerei en nog veel meer.
 • Speelgoed (Toys2play – Lego – Playmobil – Jumbo – SES – Hasbro – Ravensburg – Mattel – V-tech  – FisherPrice)
  Toys2Play heeft een breed assortiment speelgoed voor jong en oud.  Daarnaast verkopen we ook leuke kleine cadeautjes, er is voor ieder wat wils.
  Bovendien vindt je bij ons altijd de laatste trends en nieuwste spellen.
 • Witgoedspecialist ( Miele – Bosch – Siemens – Beko – Asko – AEG – Zanussi – Atag – Etna – Pelgrim – Neff – Liebherr – Tefal – Philips – Inventum – Braun)
  Bij Winkelbedrijf Cup Arcen kunt u buiten nieuw witgoed ook terecht voor reparatie van witgoed. Zo repareren wij bijvoorbeeld wasmachines, condensdrogers en afwasmachines. Heeft uw elektrisch apparaat een storing? Neem dan contact met ons op voor de reparatie mogelijkheden via ons contactformulier
  of bel ons op 077-4737800. Vergeet hierbij niet het typenummer van uw apparaat te vermelden.

Voor al onze hoofdgroepen zijn we aangesloten bij landelijk opererende organisaties. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends.

PostNL punt

We zijn sinds een aantal jaren een servicepunt van PostNL. Dit betekent dat u ook voor al uw postzaken bij ons op het juiste adres bent. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor enveloppen, verzenddozen en het verzenden van (spoed) post. Daarnaast kunt u ook rouwpost bij ons verzenden. Ontdek alle diensten van ons PostNL punt.